Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
0174 516 878

Vreugde Tours

Al jarenlang uw vertrouwde vervoerder in het Westland!

Vreugde ToursVreugde Tours is al decennia lang het gerenommeerde vervoersbedrijf uit het Westland. Bekend om haar betrouwbaarheid en kwaliteit. Vreugde Tours is ooit gestart als een familieonderneming en maakt sinds 2000 onderdeel uit van de HTM-Personenvervoerfamilie. Vreugde Tours is een inspirerende en innoverende vervoerder, die met vijftien touringcars één van de grotere spelers is op het gebied van besloten vervoer.

Vreugde Tours is onder meer gespecialiseerd in het zakelijk (VIP-) vervoer, het schoolvervoer, bedrijfsuitjes, evenementen, dagtochten en rolstoelvervoer. Ook bij (meerdaagse) reizen naar het buitenland kunnen klanten vertrouwen op Vreugde Tours als hun vaste partner.
Maar Vreugde Tours is meer. Ook voor het vervoer van de excursies van passagiers van cruiseschepen, zowel zee- als rivierschepen, kunt u bij Vreugde Tours terecht.

Vreugde Tours = kwaliteit
Uiteraard voldoen alle chauffeurs en alle materialen aan de hoogste kwaliteitseisen. Want kwaliteit staat voorop bij Vreugde Tours.
Wij zijn ISO gecertificeerd en hebben daarmee het Keurmerk Bus conform de richtlijnen van het SKTB.

  • Recent en goed onderhouden wagenpark
  • Onze zeer ervaren, gecertificeerde chauffeurs en de strikte naleving van de rijtijdenwet.
‘uw veiligheid is onze zorg’

Personenvervoer
Wilt u met uw club, vrienden of party een dag een touringcar huren? Dan kan dat natuurlijk! Kwaliteit is onze prioriteit. Optimale veiligheid en comfortabel vervoer garanderen een geweldige dag uit!

Wil je meer weten over onze dagtochten en leuke tips lezen? Klik dan hier

 

vreugde tours sfeer2