Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

VIP-vervoer

Bij ons bent u een Very Important Person!

VIP-vervoer is vervoer op maat voor bijzondere gasten. Ons wagenpark bezit luxe auto’s, minibusjes of zelfs compleet uitgeruste VIP-touringcars. HTM Specials verzorgt privé-transport van en naar luchthavens, evenementen en of bijeenkomsten. Veilig, vertrouwd en in alle rust. Onze privéchauffeurs zijn professioneel, discreet en zorgen voor veilig transport. Zij zijn bekend met het gevraagde kwaliteitsniveau en gaan op ervaren wijze om met uw relatie. Uw VIP’s zijn bij ons in vertrouwde handen.

VIP
Een VIP is meer dan alleen een beroemdheid. VIP-vervoer wordt vaak ingeschakeld om belangrijke gasten, sprekers of notabelen te vervoeren. Personen die zichzelf geen VIP wanen maar toch door u als VIP worden behandeld, zullen zich bijzonder voelen op uw evenement. HTM Specials heeft veel ervaring met VIP-vervoer en geeft alle VIP’s de behandeling die bij hun status hoort.

VIP-idee
Wilt u zelf ook wel eens als een VIP behandeld worden? Dat kan natuurlijk. Maak gebruik van het speciale VIP-arrangement van HTM Specials en wij behandelen jou als een Very Important Person! We komen u halen en vervoeren u als VIP. Ook een leuk idee om uw partner mee te verrassen!

 

VIP vervoer