Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

Speciaal vervoer

Laat je verrassen door onze unieke mogelijkheden!

Speciale gelegenheden vragen om een speciale aanpak! Ook voor feesten en partijen kunt u rekenen op HTM Specials! Natuurlijk kent u onze Partytram. Maar we doen meer. Wij koesteren ons verleden en dat is maar goed ook, want daardoor is er veel ‘nostalgisch’ materiaal bewaard gebleven. Wat te denken van een rit met een historische tram door het stadscentrum?

Historische tram
De hang naar nostalgie is niet alleen weggelegd voor historici. Veel van onze klanten genieten van het ‘ouderwetse’ materiaal. Het is heus niet zo dat vroeger alles beter was. Maar waarvan we ooit zeiden dat het gedateerd materiaal was, daarvan zijn we het nu met elkaar eens: prachtig, die historische oude rijtuigen!

Er is specifieke kennis voor nodig om met een historische tram te kunnen rijden. HTM Specials werkt daarom nauw samen met het Haags Openbaar Vervoer Museum. De vrijwilligers besturen niet alleen de tram, ze kunnen u er alles over vertellen. Je proeft de liefde voor het vak van onze vrijwilligers, die vaak jarenlang op de tram reden. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

Partytram
Onze speciale partytram rijdt u feestelijk door de stad. Stap gezellig aan boord en laat u vervoeren. Op weg naar een bijzondere bestemming. Of rijd mee tot onze remise. Het eindpunt van de partytram is het beginpunt van een spetterend feest in het Openbaar Vervoer Museum. Lekker eten en drinken in een warme en sfeervolle omgeving, met al het grote materiaal nabij.

Offerte
Heeft u wel zin in een feestje? Wij ook! Vul ons offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Voor meer informatie over onze historische voertuigen kunt u kijken op Haags Openbaar Vervoer Museum

 

Speciaalvervoer