Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

Schoolvervoer

Veiligheid staat voorop

HTM Specials is de grootste schoolvervoerder in de regio. Wij brengen op jaarbasis meer dan 200.000 kinderen en begeleiders veilig op hun bestemming. Onze luxe touringcars zijn uitermate geschikt voor schoolvervoer.

Schoolzwemmen
We zeggen niet alleen ‘wij doen het’. Maar we kijken ook naar de meest efficiënte manier. Door tijdstippen, aantallen scholieren en locaties naast elkaar te leggen, komen we tot een efficiënte manier van vervoeren. Daarmee bespaart u op de kosten. Wekelijks maken duizenden kinderen gebruik van onze touringcars en worden zo veilig en vertrouwd tussen zwembad en school gereden.

Schoolreisjes
Schoolreisje! De mooiste dag van het jaar. HTM Specials rijdt al tientallen jaren complete schoolklassen vol met vrolijke kinderen door het land. Het perfecte schoolreisje begint met een van onze luxe touringcars. Vanwege de diversiteit van ons wagenpark bedienen wij kleine groepen, normale klassen maar ook heel grote groepen. Alles kan. Onze luxe touringcars zijn voorzien van video waardoor het schoolreisje al in de bus begint. We rijden door het hele land en zorgen ervoor dat kinderen en begeleiders een geweldige dag hebben!

Manifestaties
Ook voor bijzondere gelegenheden, zoals een manifestatie, museumbezoek of een excursie, bieden wij vervoer op maat. Neem contact op met HTM Specials voor meer informatie.

 

Schoolreis