Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

Dagtochten

Onze Highlights:

Er eventjes een middagje tussenuit...

vanaf:
€ 27,00 p.p.

Pure “Oud Hollandse” Gezelligheid

U maakt een écht Hollandse toerrit langs de Oud Hollandse IJssel richting Montfoort (Haarzuilens prijs in overleg). In een historisch centrum staat de koffie klaar en volgt een gezellig meezingprogramma mmv. een Shantykoor. Ze zullen heel snel een lach op uw gezicht toveren door de gezellig Oudhollandse liedjes die zij u ten gehore brengen. Dat wordt heerlijk meezingen dus!!

vanaf:
€ 18,00 p.p

Gluren bij de overburen

De toer start in haven- en industriegebied de Botlek-Rotterdam en gaat naar het informatiecentrum “Futureland”, op Maasvlakte 2. Na een kort bezoek hier over ons nieuwe stukje Nederland toert u tot het uiterste puntje over miljoenen kubieke meters opgespoten zeezand . U ziet hypermoderne terminals, splinternieuwe havens én Hoek van Holland aan de overkant. Na deze indrukwekkende toer even rust in de duinen van Voorne. Hier drinken we een kopje koffie bij een prachtig vergezicht.

vanaf:
€ 21,50 p.p.

Visje halen op Scheveningen?

Wij brengen u naar de altijd bedrijvige haven van Scheveningen. Uiteraard wordt eerst even de nieuwe Strandweg op gereden om sfeer van strand en zee op te snuiven. Hierna stappen wij uit bij Visrestaurant “Simonis aan de Haven” aan de Visafslagweg. U krijgt hier een heerlijke vismaaltijd met frites en salade voorgeschoteld (keuze aan tafel). Verser kan het écht niet! <?p>

vanaf:
€ 31,00 p.p.

High Tea middenin het Liesbos….

Geniet van een smakelijke High Tea midden in de natuurlijke omgeving van het Brabantse Liesbos. Proef de lekkere hapjes en gebakjes met koffie, een glas vers geperste sinaasappelsap en diverse soorten thee. De hapjes variëren van appel- en perengebak, gevulde scones, muffins en mini saucijzenbroodje tot belegde sandwiches en luxe bonbons. En voor vertrek nog een boswandelingetje misschien?

Ga mee een stukje verder ons mooie landje in...

vanaf:
€ 37,00 p.p.

Over de kip en het ei….

Vandaag rijden we naar de omgeving van Barneveld, in de Gelderse Vallei. U bezoekt hier het Pluimveemuseum. Het museum laat het verleden en heden van de pluimveehouderij zien. Met ondermeer 20 Oudhollandse rassen in de hoendertuin en donzige kuikens, direct uit de broedmachine. Daarnaast vind u kunstwerken met als thema “kip en ei”, het veilinglokaal waar u zelf de koper bent en de museumwinkel. Bij aankomst krijgt u een koffietafel geserveerd met eitje én lekkere kippensoep.

vanaf:
€ 45,00 p.p.

….of over de Klok en de Klepel!

We rijden door het mooie Brabantse land naar Asten toe. Na koffie met Limburgse vlaai in het “Nat. Klok & Peel Museum” krijgt u een superleuke rondleiding waarbij bezoekers zelf klokken mogen luiden, op het carillon spelen en de werking van de meest bijzondere uurwerken ontdekken. Na de lunch kan op eigen gelegenheid het prachtige Natuurmuseum met natuurcollectie, film en tuin worden bekeken.

Pagina 1 van 2
1
2