Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

Evenementenvervoer

Meer dan duizend man vervoeren? Geen probleem!

Evenementen
events2HTM Specials is al jarenlang de betrouwbare partner voor veel nationale en internationale ondernemingen in Den Haag. Wij rijden voor scholen, de overheid, verzorgen de logistiek rondom grote sportevenementen en brengen scholieren en studenten veilig op hun plek bij de traditionele open dagen.

 

Particulier
Is zoveel service, luxe en kwaliteit ook privé bereikbaar? Reken maar! Met z’n allen naar het concert van je leven? Wij regelen het. Want HTM Specials is er voor iedereen! Wij zijn graag een betrouwbare partner en kunnen veel meer dan alleen van A naar B rijden. HTM Specials past zich aan jouw schema aan!

Tram
Wilt u origineel voor de dag komen en uw gasten verrassen? Huur dan de tram! HTM Specials mag gebruik maken van het tramspoor in de stad. Gegarandeerd een unieke ervaring als u met uw gezelschap per tram door de stad toert. Kijk daarvoor op onze pagina ‘speciaal vervoer’ voor extra informatie!

Planning
Vervoer rondom grote evenementen, namens de overheid en namens grote bedrijven: het zijn vaak enorme logistieke operaties. HTM Specials is gespecialiseerd in de planning daarvan. Wij regelen niet alleen het vervoer, maar verzorgen ook de complete logistieke planning eromheen. Wij nemen u alle zorg uit handen. U vertelt ons om hoeveel personen het gaat en hoe de logistiek eruit ziet. Vervolgens rekent onze afdeling planning precies uit hoe we u zo efficiënt mogelijk kunnen vervoeren. Wij zorgen dat de schema’s prima in elkaar passen. Zodat een bus meerdere keren kan worden ingezet. Efficiëntie die niet alleen goed is voor het milieu, maar die ook overbodige kosten bespaart.

Parkeerpendel
Ook het vervoer van de verschillende parkeerlocaties naar de locatie van het evenement en terug verzorgen wij.

Offerte
Op deze pagina’s vindt u allerlei relevante informatie over ons evenementenvervoer. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kan dat natuurlijk. Neemt u daarvoor contact met ons op. Of vul meteen het offerteformulier in. U weet snel waar u aan toe bent!

 

evenementenvervoer afbeelding