Personenvervoer op maat.
Ruim 100 jaar ervaring Gediplomeerde chauffeurs Altijd veilig op weg
Bel ons op:
070 384 87 25

Certificering en veiligheid

Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en normeringen!

HTM Specials voldoet aan alle wettelijke normeringen. Materiaal en voertuigen voldoen aan de hoogste onderhoudseisen. Wat dat betekent? Als voorbeeld nemen we het bandenprofiel. Wij passen een extra normering toe op het wettelijk verplichte bandenprofiel. Die extra stevigheid van de banden zorgt voor nog meer grip op de weg.
Wij rijden met louter gediplomeerde chauffeurs en houden ons aan alle wettelijke voorschriften. Ons wagenpark wordt vakkundig onderhouden en continue vernieuwd. Omdat veiligheid bij HTM Specials vooropstaat.

Keurmerken
Waar dient een keurmerk toe? Het geeft het niveau aan waarop HTM Specials opereert. Extra ingebouwde veiligheidsmarges en strengere eisen. Het is voor onze klanten, maar ook voor onszelf, een bevestiging dat wij veiligheidsnormen strikt hanteren.

 

veiligheid htmspecials2

 

SKTB-keurmerk
Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit wordt jaarlijks verstrekt en alleen aan Nederlandse vervoerders die ervoor in aanmerking komen. Het keurmerk SKTB heeft een Veiligheidsdocument waarin een branche specifieke invulling van de normen wordt gegeven. Met de onafhankelijke toetsing van bedrijven op de eisen uit het veiligheidsdocument wordt de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten geborgd.

Elk touringcarbedrijf dat is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf biedt extra garanties aan haar passagiers op het gebied van veiligheid, het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstverlening van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche.

ISO 9001:2016
Het ISO 9001 keurmerk is een norm die is opgebouwd uit een aantal normparagraven waarin wordt aangeven waaraan de organisatie moet voldoen. ISO 9001 geldt als een richtlijn maar door de jaarlijkse toevoegingen is er een steeds hogere kwaliteitseis neergelegd bij de ondernemingen die aan het keurmerk voldoen.

 

veiligheids gordel

 

Stichting Bus
Het Keurmerk Stichting Bus valt onder ISO 9001:2016 en is afgegeven volgens de richtlijnen van het SKTB. Doel van de Stichting Bus is het uitdragen van de kwaliteit van het bus-product en zorgdragen voor een betere infrastructuur en regelgeving.

KNV
HTM Specials is aangesloten bij Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Dat is de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer en het spoorgoederenvervoer. De KNV vervoersvoorwaarden zijn bij HTM Specials van toepassing.